ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Haircut - Haircolor – Hairstyling - Bridal

Υπηρεσίες

Στο κομμωτήριο Adore LP, στους Αμπελόκηπους, αντιλαμβανόμαστε κάθε κούρεμα ως μια ξεχωριστή πρόκληση. Για αυτό το λόγο, στοχεύουμε στην πραγματική κατανόηση των αναγκών σας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες ανανέωσης και ομορφιάς.

Αναλυτικότερα, το πολύπειρο προσωπικό μας, αναλαμβάνει:

Haircut

Εξατομικευμένα κουρέματα και τεχνικές. 

Τηρώντας τις αρχές της προσωπομετρίας δημιουργούμε κουρέματα που ταιριάζουν σε εσάς προσωπικά. Πάντα, προσπαθούμε το κούρεμα σας όχι μόνο να ταιριάζει με τη συνολική σας εμφάνιση και στυλ, αλλά και να διευκολύνει την καθημερινότητά σας όσον αφορά το styling.

Haircolor

Εξιδεικευμένες υπηρεσίες βαφής και τεχνικών βαφής. 

Οι τεχνικές βαφής καθώς και η μόδα των χρωμάτων στα μαλλιά αλλάζουν σχεδόν καθημερινά. Στο Adore LP παρακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις στο χρώμα και τα παγκόσμια trends. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε μοναδικές τεχνικές χρώματος (π.χ. Balayage), οι οποίες μας δίνουν πολύ τεράστια ευελιξία τόσο στις αποχρώσεις που θα χρησιμοποιηθούν, όσο και στο στυλ. Ελάτε να βρούμε μαζί το δικό σας χρώμα μαλλιών που θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

Hairstyling

Μεράκι και δημιουργικότητα.

Το χτένισμα στο κομμωτήριο Adore LP, στην Αθήνα, είναι μια υπηρεσία που λατρεύουμε και την κάνουμε με πάθος. Για εμάς το hairstyling πρέπει να εκπέμπει ένα φυσικό και ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσο και η περίσταση. Μην ξεχνάτε πως το κατάλληλο χτένισμα, τελειοποιεί την εμφάνισή σας και είναι η πρώτη εικόνα που βγαίνει προς τα έξω.

Bridal

Μοναδικά αποτελέσματα για μοναδικές στιγμές.

Στο Adore LP γνωρίζουμε ότι την ημέρα του γάμου σας θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια. Για αυτό και είμαστε δίπλα σας στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, αναλαμβάνοντας το χτένισμα σας. Ακολουθώντας τις οδηγίες σας, θα δημιουργήσουμε εξαιρετικά χτενίσματα που συνάδουν με το νυφικό που θα επιλέξετε για να υπάρχει η τέλεια ισορροπία και συνοχή. Ελάτε να βρούμε μαζί το ιδανικό bridal hairstyle για εσάς προσωπικά, κλείνοντας ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού.

Διαβάστε τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών του κομμωτηρίου Adore LP...

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ